Mästerskapsåret 2019

Under 2019 är det visserligen varken EM, VM eller Confederations Cup i fotboll, eller något OS för den delen, men det finns fortfarande mycket att glädjas åt för den som älskar betting på mästerskap. Vilka är de hetaste mästerskapen under 2019? Vi tar ett djupdyk i mästerskapsåret 2019!

Hockey VM

Sverige har vunnit två raka VM-guld när tränare Rikard Grönborg lyckats locka till sig flertalet NHL-stjärnor till bägge åren. Under VM i Slovakien 2019, som avgörs mellan 31 mars och 6 april, ska Sverige ta sig vidare från en grupp med Tjeckien, Italien, Norge, Österrike, Schweiz, Lettland och Ryssland. Succétränaren Rikard Grönborg gör sitt sista mästerskap som ansvarig för Tre Kronor. Blir han historisk med ett tredje raka guld? Räkna med många bonusar under Hockey VM!

Handbolls-VM 2019

I januari spelas världsmästerskapet i handboll 2019 i Danmark och Tyskland där 24 nationer gör upp om VM-guldet. Sverige spelar alla sina matcher i Köpenhamn så räkna med ett bra blågult tryck på läktarna när matcherna ska avgöras. I EM 2018 gick Sverige hela vägen till final vilket var en enorm skräll. Kan man upprepa succén 2019? Räkna med höga odds för de som gillar betting betting på handboll.

Fotbolls VM damer

Sverige spelar fotbolls VM sommaren 2019 och det blev en tuff lottning mot regerande mästarna USA, Thailand och Chile. Sverige bör kunna ta enkla segrar mot Thailand och Chile men USA blir en svår nöt att knäcka för Wettergrens damer. Klarar laget att ta gruppsegern eller blir det slutspel via andra plats, något som skulle innebära svårare motstånd i första slutspelsrundan. Oddsen lär höjas och bonusarna flöda när det väntas ännu en VM-sommar.

Skidskytte-VM 2019

I OS gjorde det svenska skidskytte landslaget enorm succé med två guld och ytterligare medaljer. Ett av guldet stod Hanna Öberg för, något som ledde till bragdguldet. 2019 ska Östersund vara värd för VM och svenskarna hoppas på upprepad succé. Kan Sebastian Samuelsson, Hanna Öberg och övriga åkare upprepa den osannolika succén från OS? Räkna med roliga odds och mängder med marknader under ett intensivt hemma-VM den 7-17 mars.

VM i alpint

Precis som Östersund kommer Åre också vara värd för ett världsmästerskap under 2019. I Åre är det VM i alpint som avgörs och datumen är satta mellan 5-17 februari. I OS i Sydkorea lyckades de svenska åkarna komma hem med två guld. Blir det mindre eller fler medaljer i Åre? Oavsett vilket kan du räknas med bonusar under en skidtokig intensiv start på året.